ƏT VƏ ƏT MƏHSULLARI SOYUTMA SİSTEMLƏRİ
Təbəqədən sonra, soyuq zəncir və bununla birlikdə istehlakçıya qarşı məsuliyyətimiz də başlayır. Ətin keyfiyyətli və ləzzətlərini qorumaları üçün təsirli şəkildə soyudulması və dondurulması lazımdır. RAMCO qurmuş olduğu ət və ət məhsulları soyuducu və dondurma obyektlərində, sadəcə, məhsulların keyfiyyət və ləzzətləri qorunduğuna əmin olmazsınız; Eyni zamanda sistemlərimiz, bütün gigiyenik standartları qarşılayaraq ən möhkəm soyuq zəncirin qurulmasını təmin edir. İstifadə etdiyimiz ekoloq axıcı sayəsində də investisiya enerji xərclərini aşağı salmağa yardımçı olur.
APARILAN ƏMƏLİYYATLAR
Karkas üçün ön soyutma otaqları
Karkas üçün mühafizə otaqları
Məhsul şoklama tunelləri
Parçalama-paketleme və daşı dəhlizləri soyudulması (hava kisəli)
İçalat şübhəli karkas və sümük demontaj üçün soyuq otaqlar
Gələcək işləmə üçün spiral freezer soyutma sistemləri
Yüksək enerji səmərəliliyinə malik həssas idarəli mərkəzi soyutma sistemləri
HACCP standartlarına uyğunluq və gigiyenik evaporatör dizaynı
TSE və EN (European Norms) standartlarına uyğun maşın dairəsi dizaynı
Yüksək səmərəli, az enerji xərcləyən evaporatif kondenser tətbiq etmələri
PLC/SCADA sistemi sayəsində uzaqdan nəzarət və monitorinq
İstehsal sahələri hava şərtləndirmə sistemləri