ƏT VƏ ƏT MƏHSULLARI SOYUTMA SİSTEMLƏRİ

ƏT VƏ ƏT MƏHSULLARI SOYUTMA SİSTEMLƏRİ

Təbəqədən sonra, soyuq zəncir və bununla birlikdə istehlakçıya qarşı məsuliyyətimiz də başlayır. Ətin keyfiyyətli və ləzzətlərini qorumaları üçün təsirli şəkildə soyudulması və dondurulması lazımdır. RAMCO qurmuş olduğu ət və ət məhsulları soyuducu və dondurma obyektlərində, sadəcə, məhsulların keyfiyyət və ləzzətləri qorunduğuna əmin olmazsınız; Eyni zamanda sistemlərimiz, bütün gigiyenik standartları qarşılayaraq ən möhkəm soyuq zəncirin qurulmasını təmin edir. İstifadə etdiyimiz ekoloq axıcı sayəsində də investisiya enerji xərclərini aşağı salmağa yardımçı olur.

APARILAN ƏMƏLİYYATLAR

Karkas üçün ön soyutma otaqları

Karkas üçün mühafizə otaqları

Məhsul şoklama tunelləri

Parçalama-paketleme və daşı dəhlizləri soyudulması (hava kisəli)

İçalat şübhəli karkas və sümük demontaj üçün soyuq otaqlar

Gələcək işləmə üçün spiral freezer soyutma sistemləri

Yüksək enerji səmərəliliyinə malik həssas idarəli mərkəzi soyutma sistemləri

HACCP standartlarına uyğunluq və gigiyenik evaporatör dizaynı

TSE və EN (European Norms) standartlarına uyğun maşın dairəsi dizaynı

Yüksək səmərəli, az enerji xərcləyən evaporatif kondenser tətbiq etmələri

PLC/SCADA sistemi sayəsində uzaqdan nəzarət və monitorinq

İstehsal sahələri hava şərtləndirmə sistemləri



navigate_before
navigate_next