DONDURULMUŞ QİDA İSTEHSALI VƏ SOYUTMA SİSTEMLƏRİ
Həm istehsalçılar, həm də ərzaq distribüterləri, məhsulların ən uyğun şəkildə saxlanması üçün saxlama və təsirli soyutmanın, soyuq zəncirin əvəzolunmaz bir amili olduğunun fərqindədir. RAMCO mütəxəssis mühəndisləri hər cür dondurulmuş qida və məhsullar üçün, səmərəli, ekoloji cəhətdən davamlılığı olan, uyğun dəyərli soyutma layihələrini işinizə xüsusi olaraq hazırlayırlar
GÖRÜLƏN TƏDBİRLƏR
Məhsul şoklama tunelləri
IQF və Spiral freezerlər üçün soyutma sistemləri
Nömrəli soyuducular (üfüqi və şaquli)
Donmuş mühafizə otaqları (ehtiyaca görə yüksək tavanlı tətbiq olunur)
Ön soyutma otaqları
Hava kisəli proses sahələri soyutma
İstehsal qurğuları üçün soyutma sistemləri
Məhsul hazırlama tankları üçün soyutma sistemləri
İstehsal sahələri hava şərtləndirmə sistemləri
Yüksək enerji səmərəliliyinə malik həssas idarəli mərkəzi soyutma sistemləri
HACCP standartlarına uyğunluq və gigiyenik evaporatör dizaynı
TSE və EN (European Norms) standartlarına uyğun, soyutma maşınları dairəsi dizaynı
Yüksək səmərəli, az enerji xərcləyən evaporatif kondenser tətbiq etmələri
PLC/SCADA sistemi ilə həssas nəzarət və məsafədən idarə olunması