DONDURULMUŞ QİDA İSTEHSALI VƏ SOYUTMA SİSTEMLƏRİ

DONDURULMUŞ QİDA İSTEHSALI VƏ SOYUTMA SİSTEMLƏRİ

Həm istehsalçılar, həm də ərzaq distribüterləri, məhsulların ən uyğun şəkildə saxlanması üçün saxlama və təsirli soyutmanın, soyuq zəncirin əvəzolunmaz bir amili olduğunun fərqindədir. RAMCO mütəxəssis mühəndisləri hər cür dondurulmuş qida və məhsullar üçün, səmərəli, ekoloji cəhətdən davamlılığı olan, uyğun dəyərli soyutma layihələrini işinizə xüsusi olaraq hazırlayırlar

GÖRÜLƏN TƏDBİRLƏR

Məhsul şoklama tunelləri

IQF və Spiral freezerlər üçün soyutma sistemləri

Nömrəli soyuducular (üfüqi və şaquli)

Donmuş mühafizə otaqları (ehtiyaca görə yüksək tavanlı tətbiq olunur)

Ön soyutma otaqları

Hava kisəli proses sahələri soyutma

İstehsal qurğuları üçün soyutma sistemləri

Məhsul hazırlama tankları üçün soyutma sistemləri

İstehsal sahələri hava şərtləndirmə sistemləri

Yüksək enerji səmərəliliyinə malik həssas idarəli mərkəzi soyutma sistemləri

HACCP standartlarına uyğunluq və gigiyenik evaporatör dizaynı

TSE və EN (European Norms) standartlarına uyğun, soyutma maşınları dairəsi dizaynı

Yüksək səmərəli, az enerji xərcləyən evaporatif kondenser tətbiq etmələri

PLC/SCADA sistemi ilə həssas nəzarət və məsafədən idarə olunması



navigate_before
navigate_next